Het logo van Achterkamp Campers

BOVAG Garantie bij Achterkamp Campers

Bij Achterkamp Campers begrijpen we dat het kopen en onderhouden van een camper een belangrijke investering is. Daarom zijn we er trots op om een BOVAG-erkende werkplaats te zijn en jou de hoogste kwaliteit en service te bieden. Als erkend BOVAG-bedrijf streven we ernaar om jouw camperervaring soepel en zorgeloos te laten verlopen. 

BOVAG-erkende werkplaats: kwaliteit en vakmanschap

Onze BOVAG-erkende werkplaats is het kloppend hart van Achterkamp Campers. Hier zetten onze ervaren technici hun uitgebreide kennis en vaardigheden in om ervoor te zorgen dat jouw camper in topconditie blijft. Of het nu gaat om onderhoud, reparaties of technische inspecties, je kunt erop vertrouwen dat we elk aspect van jouw camperbus met de grootste zorg behandelen. Dankzij ons lidmaatschap van BOVAG ben je verzekerd van professioneel vakmanschap en een transparante service. 

Over BOVAG

De BOVAG (Bond van Automobielhandelaren en Garagehouders) is een toonaangevende Nederlandse brancheorganisatie voor mobiliteit. Met duizenden aangesloten bedrijven vertegenwoordigt het diverse mobiliteitsdienstverleners. BOVAG staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en ethische normen in de mobiliteitssector. De BOVAG Garantie biedt consumenten extra zekerheid bij voertuigaankopen en -onderhoud.  

BOVAG Garantie: jouw gemoedsrust op wielen

We begrijpen dat gemoedsrust van onschatbare waarde is wanneer je op avontuur gaat met je geliefde camperbusje. Daarom bieden we bij Achterkamp Campers BOVAG Garantie op onze camperbusjes. BOVAG Garantie houdt in dat jouw camper occasion tot 12 maanden na aankoop kosteloos wordt hersteld als er zich gebreken voordoen die op het moment van de koop niet zichtbaar waren. 

Met BOVAG Garantie weet je dat je investering in een tweedehands camper beschermd is en dat eventuele onverwachte situaties vakkundig worden aangepakt. 

Jouw camper koop je bij Achterkamp Campers

In jouw zoektocht naar een tweedehands camper hoef je niet verder te kijken dan Achterkamp Campers. Met onze BOVAG-erkende werkplaats en BOVAG Garantie streven we naar niets minder dan jouw volledige tevredenheid en vertrouwen. Ervaar de zorgeloze vrijheid van reizen met een camper die ondersteund wordt door onze expertise en toewijding. Bekijk nu ons aanbod aan tweedehands campers. 

Veelgestelde vragen

De BOVAG Garantie is een uitgebreide garantie die wordt aangeboden door BOVAG-leden op tweedehands voertuigen, zoals auto’s, campers en caravans. Het dekt belangrijke onderdelen en arbeid gedurende 12 maanden na aankoop. Hierdoor ben je beschermd tegen onverwachte reparatiekosten en geniet je van gemoedsrust bij je aankoop. 

De BOVAG Garantie is juist van toepassing op tweedehands voertuigen, waaronder auto’s, campers en caravans, die zijn aangeschaft bij een BOVAG-lid. Nieuwe voertuigen hebben meestal fabrieksgaranties die apart van de BOVAG Garantie lopen. 

De BOVAG Garantie geldt voor 12 maanden. Slijtage valt hier niet onder. Er zijn geen beperkingen met de betrekking tot de kilometerstand.  

Ja, als BOVAG-erkende werkplaats geven we bij Achterkamp Campers garantie op de uitgevoerde reparaties en onderhoudswerkzaamheden. Dit biedt extra gemoedsrust en vertrouwen in de kwaliteit van de geleverde service. 

Ga naar de inhoud