Het logo van Achterkamp Campers

Camperonderhoud

Camperonderhoud exclusief voor onze klanten

Bij Achterkamp Campers bieden we een camperonderhoud service aan voor onze klanten. Heb je een buscamper bij ons gekocht? Dan kun je bij ons terecht voor de onderhoudsbeurt en APK. Ook als er tussentijds problemen ontstaan, staan wij voor je klaar. Gezien onze beperkte capaciteit en ons kleine, gespecialiseerde team, kunnen we helaas geen camperonderhoud aanbieden aan personen die geen klant bij ons zijn. 

Bij Achterkamp Campers staan we klaar om jouw camper in de beste staat te houden, zodat jij kunt blijven genieten van jouw reizen. 

BOVAG-erkende werkplaats: kwaliteit en betrouwbaarheid

Achterkamp Campers is er trots op een BOVAG-erkende werkplaats te zijn. Dit betekent dat ons camperonderhoud voldoet aan de hoogste normen van kwaliteit en betrouwbaarheid. Onze monteurs hebben uitgebreide ervaring in camperonderhoud en -reparaties. We beschikken over moderne diagnoseapparatuur en gereedschappen om elke taak grondig en efficiënt uit te voeren. Jouw camper is bij ons in deskundige handen! 

Plan tijdig een onderhoudsbeurt: voorkomen is beter dan genezen

Het gezegde “voorkomen is beter dan genezen” geldt zeker voor camperonderhoud. Regelmatige onderhoudsbeurten spelen een cruciale rol bij het ontdekken en aanpakken van potentiële problemen voordat ze groter worden. Onze ervaren monteurs voeren grondige inspecties uit en bieden deskundige aanbevelingen om ervoor te zorgen dat jouw camper uitstekend blijft functioneren. Door op tijd een onderhoudsbeurt te plannen, minimaliseer je onverwachte storingen en verleng je de levensduur van jouw camper. 

*Let op: alleen voor vaste klanten  

Camper APK: zorgeloos op reis

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een wettelijke verplichting om de veiligheid van voertuigen op de weg te waarborgen. Bij Achterkamp Campers begrijpen we het belang van veiligheid tijdens jouw reizen. Onze gecertificeerde monteurs voeren een grondige inspectie uit volgens de APK-normen, waarbij alle vitale systemen en onderdelen van jouw camper worden gecontroleerd. We streven ernaar om ervoor te zorgen dat jouw camper veilig en in overeenstemming met de wettelijke voorschriften blijft. 

Voordelen van camperonderhoud bij Achterkamp Campers:

Veelgestelde vragen

Dit hangt onder andere samen met de leeftijd van de camper en het gebruik. Het wordt aanbevolen om jaarlijks een onderhoudsbeurt voor oudere campers te plannen. Heb jij een jonge camper gekocht? Dan zal het onderhoudsinterval in eerste instantie 2 jaar zijn. Dit helpt problemen vroegtijdig te identificeren en zorgt ervoor dat jouw camper in topconditie blijft. 

Een standaard onderhoudsbeurt omvat controle van vloeistoffen, remmen, banden, verlichting, elektrische systemen en algemene veiligheidsaspecten. Ook wordt de camper gecontroleerd op mogelijke slijtage of schade. 

Ja, we raden aan om vooraf een afspraak te maken voor camperonderhoud. Dit stelt ons in staat om voldoende tijd en aandacht te besteden aan jouw camper en ervoor te zorgen dat jouw planning wordt gerespecteerd. 

De kosten kunnen variëren op basis van het type camper en de uit te voeren werkzaamheden. Neem gerust contact op met onze werkplaats voor een prijsopgave en meer informatie over tarieven. 

Ja, bij Achterkamp Campers bieden we de mogelijkheid om jouw camper APK-keuring te combineren met een reguliere onderhoudsbeurt. Dit heeft meerdere voordelen, zoals tijdsbesparing en het zorgen voor optimale conditie van jouw camper. Door beide diensten te bundelen, kun je efficiënt plannen en ervoor zorgen dat jouw camper in topconditie is én voldoet aan de wettelijke eisen. 

Ga naar de inhoud