Het logo van Achterkamp Campers

Werkplaats

Werkplaats voor camperonderhoud

Achterkamp Campers heeft een BOVAG-erkende werkplaats waarin we jouw, bij ons aangeschafte, camper met de grootste zorg en aandacht onderhouden*. Als trotse bezitter van een camper begrijp je dat regelmatig onderhoud en vakkundige inspecties van vitaal belang zijn voor jouw reisplezier en veiligheid. Onze BOVAG-erkende werkplaats is jouw betrouwbare partner voor camperonderhoud en de APK-keuring, waardoor je met vertrouwen de weg op kunt. 

* Gezien onze beperkte capaciteit is onze werkplaats alleen toegankelijk voor klanten die bij ons een camper(bus) hebben aangeschaft.  

BOVAG-erkende werkplaats

Achterkamp Campers is een BOVAG-erkende werkplaats. Dit betekent dat ons team van gekwalificeerde technici voldoet aan de strenge eisen van de BOVAG op het gebied van vakmanschap en service. Onze werkplaats beschikt over geavanceerde diagnoseapparatuur en gereedschappen om ervoor te zorgen dat jouw camper de best mogelijke zorg ontvangt. Of het nu gaat om een periodieke onderhoudsbeurt, de APK of specialistische reparaties, je kunt erop vertrouwen dat jouw camper in veilige handen is.  

Camperonderhoud bij Achterkamp Campers

Een goed onderhouden camper is de sleutel tot zorgeloos reizen en avontuur. Onze werkplaats biedt een scala aan camperonderhoudsdiensten om ervoor te zorgen dat jouw camper in optimale staat verkeert. Van het controleren van essentiële systemen tot het uitvoeren van gedetailleerde inspecties, ons team staat klaar om jouw camper te onderhouden alsof het de onze is. Met toegewijde aandacht voor detail en expertise zorgen we ervoor dat jouw camper klaar is om nieuwe bestemmingen te verkennen. 

Let op: wij voeren alleen onderhoud uit aan campers die bij ons gekocht zijn. Gezien onze beperkte capaciteit kunnen we helaas geen camperonderhoud aanbieden aan personen die geen klant bij ons zijn. 

Schadeherstel: terug naar perfectie

Bij Achterkamp Campers begrijpen we dat een beschadiging aan jouw camper meer is dan alleen een cosmetisch probleem. Schade kan invloed hebben op de veiligheid, prestaties en algehele ervaring van jouw camper. Daarom hebben we ons gespecialiseerd in schadeherstel voor campers.  

Onze ervaren monteurs zetten hun vaardigheden en expertise in om schade te herstellen, of het nu gaat om kleine cosmetische gebreken of grotere structurele problemen. Van deuken en krassen tot vervanging van beschadigde onderdelen, we streven ernaar om jouw camper weer in optimale staat te brengen, zowel visueel als functioneel. Met geavanceerde apparatuur en hoogwaardige materialen garanderen we kwalitatief hoogstaand schadeherstel, zodat je met vertrouwen weer op avontuur kunt gaan. 

Let op: wij voeren alleen onderhoud uit aan campers die bij ons gekocht zijn. Gezien onze beperkte capaciteit kunnen we helaas geen camperonderhoud aanbieden aan personen die geen klant bij ons zijn. 

Motorrevisie: optimaliseer jouw campermotor

Als jouw campermotor prestatieproblemen vertoont of technische uitdagingen ervaart, zijn onze gespecialiseerde technici er om te helpen. Onze motorrevisiediensten omvatten een breed scala aan werkzaamheden, zoals het vervangen van versleten onderdelen, optimaliseren van de brandstofefficiëntie en het verhelpen van technische kwesties.  

 

Met toegang tot geavanceerde technologie en diepgaande kennis van campermotoren, streven we ernaar om jouw motor weer in topconditie te brengen. Of het nu gaat om een complete revisie of specifieke aanpassingen, vertrouw op ons om de prestaties en betrouwbaarheid van jouw campermotor te herstellen, zodat je zorgeloos van jouw reizen kunt genieten. 

Achterkamp Campers werkplaats

* Let op: alleen voor vaste klanten 

Veelgestelde vragen

Een BOVAG-erkende werkplaats voldoet aan strenge kwaliteitsnormen en professionele eisen op het gebied van vakmanschap, service en expertise. Het garandeert dat onze technici hooggekwalificeerd zijn en jouw camper met de grootste zorg behandelen. 

Onze werkplaats biedt een breed scala aan diensten, waaronder camperonderhoud, APK-keuringen, schadeherstel en motorenrevisie.  

Nee, onze werkplaats is primair gericht op onderhoud en service voor campers die bij ons zijn gekocht. Dit stelt ons in staat om onze klanten de best mogelijke service te bieden. In verband met onze beperkte capaciteit kunnen we helaas geen camperonderhoud aanbieden aan personen die geen klant bij ons zijn. 

Ga naar de inhoud