Het logo van Achterkamp Campers

Merken

Bij Achterkamp Campers vind je een regelmatig wisselend aanbod van verschillende tweedehands camper merken. We verkopen camper busjes van verschillende gerenommeerde merken als Westfalia, Ford, Volkswagen, Fiat en Mercedes Benz. Geliefde camperbusjes als de Ford Nugget en de Volkswagen California staan geregeld bij ons in de showroom. Benieuwd welke camper busjes wij op voorraad hebben?  

Camper merken

Bij Achterkamp Campers presenteren we met trots een gevarieerd aanbod van verschillende gerenommeerde camper merken. Elk merk heeft zijn eigen unieke kenmerken en stijl. Of je nu op zoek bent naar een luxe camperbus of graag wat meer back-to-basic wilt zonder al te veel poespas. In ons wisselende aanbod is er voor iedereen wel een camper busje te vinden. Ontdek de diverse selectie en vind het camperbusje dat aansluit bij jouw voorkeuren en behoeften. 

westfalia logo

Westfalia campers:
pioniers in camperbouw

Westfalia heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1951, toen ze hun eerste ‘campingbox‘ introduceerden. Als pioniers in camperbouw hebben ze de weg vrijgemaakt voor moderne campers. Hun focus op functionaliteit en innovatie heeft geresulteerd in tijdloze ontwerpen die de tand des tijds hebben doorstaan. Westfalia campers blijven een symbool van avontuur en vrijheid en hun voortdurende toewijding aan hoogwaardige producten maakt hen een toonaangevende naam in de camperindustrie. 

Ford Nugget:
samenwerking tussen reisgenoten

De Ford Nugget campers zijn het resultaat van een unieke samenwerking tussen Ford en de camperfabrikant Westfalia. Deze samenwerking begon in de jaren ’80 en heeft geresulteerd in campers die de betrouwbaarheid en technologie van Ford combineren met het vakmanschap van Westfalia. De Ford Nugget campers zijn ontworpen om aan de behoeften van moderne reizigers te voldoen, met slimme functies en veelzijdige indelingen. 

ford nugget logo
volkswagen logo

Volkswagen Campers:
de legendarische camper

De geschiedenis van Volkswagen campers gaat terug tot de jaren ’50 met de introductie van de Volkswagen Type 2, beter bekend als de “Bulli” of “Splitscreen“. Deze iconische camper heeft de manier waarop mensen reizen en kamperen voorgoed veranderd. Met zijn herkenbare uiterlijk en cultstatus is de Volkswagen camper een blijvend symbool geworden van avontuur en vrijheid op de weg. 

Mercedes Marco Polo:
luxe en prestige

De Mercedes Marco Polo campers zijn het resultaat van de prestigieuze samenwerking tussen Mercedes-Benz en Westfalia. Deze campers combineren de elegantie en technologie van Mercedes-Benz met de functionaliteit en vakmanschap van Westfalia. De naam “Marco Polo” roept associaties op met ontdekkingsreizen en avontuur en dat is precies wat deze campers bieden. Een luxueuze reiservaring die je verleidt om nieuwe horizonten te verkennen. 

mercedes benz logo
fiat logo

Fiat Ducato:
de werkpaarden van de weg

Fiat Ducato campers zijn gebaseerd op de betrouwbare en veelzijdige Fiat Ducato bestelwagens. Deze campers zijn populair vanwege hun praktische karakter en ruime interieurs. Ze zijn ontworpen om aan de behoeften van zowel recreatieve kampeerders als avontuurlijke reizigers te voldoen. De focus op functionaliteit en ruimte maakt de Fiat Ducato campers tot ideale metgezellen voor lange reizen. 

Hymer campers:
voortdurende innovatie

Hymer heeft een geschiedenis van meer dan 60 jaar in de camperindustrie. Ze worden beschouwd als pioniers in het ontwikkelen van nieuwe technologieën en ontwerpen voor campers. Met innovatieve oplossingen zoals integrale campers en slimme interieurindelingen, blijft Hymer de lat hoger leggen voor de hele branche. Hun voortdurende streven naar excellentie heeft hen tot een wereldleider gemaakt in de camperwereld. 

hymer logo

Tweedehands camper kopen bij Achterkamp Campers

Bij Achterkamp Campers begrijpen we dat het vinden van de juiste tweedehands camper een belangrijke beslissing is. Wij staan voor je klaar om je te begeleiden bij elke stap van het proces, van het verkennen van de verschillende camper merken tot het kiezen van de beste indeling voor jouw reisstijl.  

Met ons gevarieerde aanbod van gerenommeerde camper merken en onze kwaliteit en service, ben je verzekerd van een reisgenoot die aan jouw verwachtingen voldoet. Aarzel niet langer – ontdek ons aanbod en begin jouw reisavontuur vandaag! Kies voor zekerheid en gemak en koop jouw ideale tweedehands camper bij Achterkamp Campers. 

Ga naar de inhoud