Het logo van Achterkamp Campers

Inkoop

Inkoop buscampers: jouw buscamper heeft waarde

Bij Achterkamp Campers bieden we een professionele inkoopdienst voor buscampers en auto’s. Of je nu wilt upgraden naar een nieuwe buscamper of afscheid wilt nemen van je huidige buscamper, wij staan klaar om jouw buscamper te kopen. Met onze expertise en vlotte afhandeling maken we het verkoopproces eenvoudig en zorgen we ervoor dat je een eerlijke prijs ontvangt voor jouw buscamper. Neem contact met ons op en ontdek hoe gemakkelijk het kan zijn om jouw buscamper aan ons te verkopen. 

Ook auto inruil is mogelijk!

Bij Achterkamp Campers streven we naar gemak. Naast het inruilen van buscampers bieden we ook de mogelijkheid om je auto in te ruilen. Heb je altijd al in een camperbusje willen rondrijden in plaats van je personenauto? Dan kun je bij ons ook je auto inruilen!  

Met onze flexibele inruilmogelijkheden zorgen we ervoor dat jouw overstap naar een buscamper naadloos verloopt. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. 

De verkoop van jouw buscamper: stap voor stap

Bij Achterkamp Campers begrijpen we dat de verkoop van jouw buscamper een belangrijke beslissing is. Daarom hebben we het proces zo eenvoudig en transparant mogelijk gemaakt. Hier is een overzicht van het concrete proces: 

1.

Vul het inkoopformulier inVertel ons meer over jouw camper en jouw verkoopintentie. 

2.

Waardebepaling Graag zien we jouw buscamper in onze werkplaats. Hier kunnen we de conditie van de camper bevestigen en eventuele details bespreken.  

3.

Vrijblijvend bodOp basis van de verstrekte informatie zullen we je een vrijblijvend bod doen. Dit bod is gebaseerd op een eerlijke marktwaarde en jouw camperdetails. 

4.

Acceptatie Als je ons bod accepteert zullen we de benodigde documenten invullen en de overdracht afronden. We zorgen voor de benodigde administratieve afhandeling zoals bijvoorbeeld het RDW-vrijwaringsbewijs en zorgen ervoor dat alles volgens de regels verloopt. 

5.

Betaling Zodra alle details zijn geregeld en beide partijen tevreden zijn, zorgen we voor een directe betaling. Zo kun je snel profiteren van de verkoop van jouw buscamper of auto. 

Bij Achterkamp Campers streven we ernaar om dit proces zo vlot mogelijk te laten verlopen, met aandacht voor jouw wensen en behoeften. Jouw buscamper verdient een zorgvuldige en professionele verkoopervaring, en daar staan we voor garant. 

Altijd een eerlijk bod

Bij Achterkamp Campers geloven we in transparantie. Daarom bieden we altijd een eerlijk en realistisch bod voor jouw buscamper. Geen verrassingen, alleen een eerlijke waardebepaling. 

Directe betaling

Wanneer we tot een overeenkomst komen, hoef je niet te wachten. We zorgen voor een snelle en directe betaling, zodat je meteen kunt profiteren van de verkoop van jouw buscamper. Snel en efficiënt, zoals het hoort. 

RDW-erkend bedrijf

Bij Achterkamp Campers zijn we een erkend RDW-bedrijf. Dit betekent dat je kunt vertrouwen op onze professionaliteit en betrouwbaarheid bij de verkoop van jouw buscamper. Jouw gemoedsrust staat voorop. 

Inruil mogelijk

Wil je jouw buscamper (of auto) inruilen voor een ander model? Bij ons is inruil mogelijk. We staan klaar om je te helpen bij het vinden van de beste deal en jouw overstap naar een nieuwe buscamper soepel te laten verlopen. 

Inkoopformulier

Wil je jouw buscamper verkopen? Vul onderstaand formulier in en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met jou op.  

* Let op: alleen voor vaste klanten 

Ga naar de inhoud