Volkswagen campers

De legendarische camper

Bij Achterkamp Campers vind je regelmatig een wisselend aanbod van tweedehands Volkswagen campers, perfect voor elke soort kampeerder. Volkswagen campers staan bekend om hun betrouwbaarheid, veelzijdigheid en iconische ontwerpen. Of je nu op zoek bent naar een compacte camper voor stedelijke avonturen of een ruime en luxueuze camper voor langere reizen, ons aanbod biedt iets voor iedereen. Ontdek hieronder de unieke kenmerken van verschillende Volkswagencampermodellen en vind de camper die perfect past bij jouw reiswensen.

Waarom jouw volgende camper een Volkswagen moet zijn

Volkswagen campers staan bekend om hun lange geschiedenis van innovatie en avontuur. Ze combineren stijl en functionaliteit met moderne technologieën, waardoor ze ideaal zijn voor zowel korte uitjes als lange reizen. Of je nu een compacte camper zoekt voor stedelijke avonturen of een ruime en comfortabele camper voor uitgebreide vakanties, Volkswagen biedt het allemaal. Ontdek de veelzijdigheid en betrouwbaarheid van een Volkswagen camper en begin je volgende avontuur met vertrouwen.

Populaire Volkswagen campermodellen

Bij Achterkamp Campers hebben we geregeld verschillende type Volkswagen campers te koop. Volkswagen biedt een breed scala aan modellen, elk met unieke kenmerken die passen bij verschillende reisstijlen en behoeften. Ontdek hieronder meer over de Volkswagen campers die je vaak bij ons zult vinden en vind de perfecte reisgenoot voor jouw volgende avontuur.

Volkswagen California

De Volkswagen California camper biedt de perfecte balans tussen comfort en functionaliteit. Met zijn slimme interieurindeling en moderne voorzieningen is de California ideaal voor zowel gezinnen als individuele reizigers. Of je nu op een kort weekendavontuur gaat of een langere vakantie plant, de California biedt alles wat je nodig hebt voor een comfortabele reis.

Kenmerken:

  • Pop-top dak: Voor extra slaapruimte en een panoramisch uitzicht.
  • Volledig uitgeruste keuken: Inclusief kookplaat, koelkast en opbergruimte, zodat je overal kunt genieten van een heerlijke maaltijd.
  • Comfortabele leefruimte: Met flexibele zit- en slaapoplossingen, perfect om te ontspannen na een dag vol avontuur.
Volkswagen California camper bij Achterkamp campers.
Volkswagen Grand California camper bij Achterkamp campers.

Volkswagen Grand California

Voor kampeerders die op zoek zijn naar extra ruimte en luxe, is de Grand California de ideale keuze. Deze grotere variant biedt royale woonruimte en hoogwaardige voorzieningen voor een luxueuze reiservaring. Met de Grand California ben je verzekerd van comfort en gemak, waar je reis je ook brengt.

Kenmerken:

  • Ruime slaap- en leefruimtes: Geniet van een comfortabele en ontspannen verblijfplaats tijdens je reizen.
  • Volledig uitgeruste badkamer: Inclusief douche, toilet en wastafel voor ultiem gemak.
  • Geavanceerde technologie en veiligheidsfuncties: Moderne systemen voor een veilige en zorgeloze reis.

Volkswagen T6.1

De Volkswagen T6.1 is de nieuwste generatie van de iconische Transporter-serie. Deze camper biedt geavanceerde technologie en is ongelooflijk veelzijdig, waardoor hij ideaal is voor alle soorten reizen. Of je nu een weekendje weg wilt of een langere reis plant, de Volkswagen T6.1 staat altijd voor je klaar.

Kenmerken:

  • Moderne veiligheids- en infotainmentsystemen: Blijf veilig en verbonden onderweg met de nieuwste technologie.
  • Veelzijdige indelingsopties: Pas de indeling aan jouw specifieke reisbehoeften aan voor maximaal comfort.
  • Betrouwbare en efficiënte motoren: Geniet van een zorgeloze reis met motoren die prestaties en zuinigheid perfect combineren.
Volkswagen T6.1 camper bij Achterkamp campers.
Volkswagen Caddy California camper bij Achterkamp campers.

Volkswagen Caddy California

De Volkswagen Caddy California, een compacte camper die ideaal is voor stedelijke avonturen en korte trips. Deze camper heeft praktische voorzieningen in een handzaam formaat, perfect voor reizigers die op zoek zijn naar gemak en flexibiliteit.

Kenmerken:

  • Slimme indeling: Efficiënt gebruik van ruimte voor maximaal comfort.
  • Slaapruimte: Heeft plaats voor twee personen, ideaal voor koppels of solo reizigers.
  • Compact ontwerp: Wendbaar en eenvoudig te parkeren, perfect voor stadsgebruik.

Volkswagen T6.1 Ocean

De Volkswagen T6.1 Ocean is de luxueuze variant van de populaire Volkswagen T6.1. Deze camper heeft alles wat je nodig hebt voor een comfortabele en avontuurlijke reis. Met extra voorzieningen zoals een volledig uitgeruste keuken en een pop-top dak voor extra slaapruimte, is de Volkswagen T6.1 Ocean perfect voor kampeerders die graag wat meer comfort willen.

Kenmerken:

  • Volledig uitgeruste keuken: Bereid je maaltijden onderweg met het gemak van thuis.
  • Extra slaapruimte: Het pop-top dak zorgt voor een handige extra slaapplaats, ideaal voor gezinnen of groepen.
  • Luxe interieurafwerking: Geniet van een stijlvol en comfortabel interieur dat is ontworpen om je reis zo aangenaam mogelijk te maken.

Tweedehands camper kopen bij Achterkamp Campers

Bij Achterkamp Campers begrijpen we dat het vinden van de juiste tweedehands camper een belangrijke beslissing is. Wij staan voor je klaar om je te begeleiden bij elke stap van het proces, van het verkennen van de verschillende camper merken tot het kiezen van de beste indeling voor jouw reisstijl.

Met ons gevarieerde aanbod van gerenommeerde camper merken en onze kwaliteit en service, ben je verzekerd van een reisgenoot die aan jouw verwachtingen voldoet. Aarzel niet langer – ontdek ons aanbod en begin jouw reisavontuur vandaag! Kies voor zekerheid en gemak en koop jouw ideale tweedehands camper bij Achterkamp Campers.

Veelgestelde vragen

Volkswagen campers staan bekend om hun betrouwbaarheid, veelzijdigheid en iconische ontwerpen. Ze combineren stijl en functionaliteit met moderne technologieën, waardoor ze ideaal zijn voor zowel korte uitjes als lange reizen.
Bij Achterkamp Campers hebben we regelmatig verschillende modellen van Volkswagen campers; zoals de Volkswagen California, de Volkswagen Grand California, de Volkswagen T6.1, de Volkswagen Caddy California en de Volkswagen T6.1 Ocean.
Volkswagen campers hebben een lange geschiedenis van innovatie. Ze hebben een perfecte mix van stijl, functionaliteit en moderne technologieën. Wat ze ideaal maakt voor zowel korte uitjes als lange reizen.
Bij Achterkamp Campers staan we klaar om je te begeleiden bij elke stap van het proces. Met ons gevarieerde aanbod van gerenommeerde campermerken en onze kwaliteit en service, ben je verzekerd van een reisgenoot die aan jouw verwachtingen voldoet.
Ontdek ons aanbod en begin jouw reisavontuur vandaag! Bekijk ons actuele aanbod online of bezoek onze showroom.

Afwezigheidsmelding

Wij zijn afwezig tot 1 oktober.

Ga naar de inhoud